26. lip 2013.

Sanji Starovic PRIZNANJE grada Gacka


Sanja Starovic odbojkasica iz Hercegovackog grada Gacka, a inace nosi vec 5 sezona dres Azerbejdzanskog prvaka Rabita BAKU. Trenutno je na zasluzenom odmoru poslije osvajanja PRVOG mjesta u Azerbejdzanu, odmara i puni baterije za narednu sezonu 2012/2013.

Sanja je bila i Reprezentativac Srbije u periodu od 2001 – 2006 i poslije toga nije pozivana u Reprezentaciju.

Medjutim 2012.godine pozvana je ponovo u Reprezentaciju Srbije, jer je skrenula na sebu posebnu paznju igranjem u Ligi Sampiona, a uz to sa svojim klubom Rabita BAKU je 2011.godine bila SVJETSKI KLUPSKI PRVAK. Sa reprezentacijom Srbije je 2012.god. osvojila TRECE mjesto i BRONZANU medalju u IV Evropskoj ligi 2012.Zajedno sa bratom Sašom Starovic je nastupala i na Olimpijskim Igrama koje su se odrzavala u Londonu 2012. Brat i sestra su pobrali simpatije mnogih kako medija tako i pojedinica jer su oboje nastupali za senirske reprezentacije Srbije. Mnogo se toga ima da kaze za Sanjin odbojkaski put, mnoga priznanja, trofeji, naslovi nisu ovdje nabrojani jer bi nam mnogo puno prostora za to bilo potrebno. Sanju ni slava ni popularnost nisu promijenili, ostala je uvijek ista osoba koja ne leti u visine, skromna, tiha i iskrena.

Za njen doprinos, zalaganje i promociju kako odbojke tako i svoga rodnog mjesta Gacka, Skuprstina opstine Gacko na sjednici odrzanoj 20.06.2013.god. donosi ODLUKU o dodjeli opstinskih PRIZNANJA.

Opstinsko priznanje „ Plaketa Svete Trojice“ dodjeljuje se Sanji Starovic za izuzetne sportske rezultate u odbojci i promovisanju maticnog kluba, rodnog Gacka i svoje Hercegovine, cime se iskreno dici i ponosi.

Plaketu je za slavu opstine Gacko Trojicin dan 23.06.2013.godine urucio Nacelnik opstine Gacko.

Da rodni grad ne zaboravlja svoje promotore, ambasadore, sportiste i dobre ljude pokazuje i ovaj primer grada Gacka koji se svojoj sugradjanki Sanji Starovic oduzio na jedan lijep nacin. A kazu da su najljepsa i najveca priznanja ipak iz tvog rodnog mjesta, od tvojih komsija i sugradjana.

Sanji CESTITAMO na jos jednom velikom priznanju koje ce da krasi njenu bogatu sportsku karijeru.

Nema komentara:

Objavi komentar